SPURV Research levert til NTNU

2018-01-19T14:53:52+00:00 januar 16th, 2018|

Institutt for datateknologi og informatikk mottok i forrige uke som det andre norske universitet sin SPURV Research fra KVS Technologies.

Mange interesserte studenter og tilsatte var tilstede under overleveringen og var klar til å komme i gang med utvikling på enheten så fort som mulig. Kjøpet er en del av NTNU sin satsning på å bli et ledende universitet for teknologi innen selvkjørende kjøretøyer.

SPURV Research inkluderer et rammeverk for forskningsaktører for å komme hurtig i gang med utvikling av egne algoritmer, og i en mer praktisk størrelse for fasiliteter tilgjengelig ved utdanningsinstitusjonene.

Ta kontakt med CTO i KVS Technologies, Steffen Solberg (ssolberg@kvstech.no), for mer informasjon og for å bestille en demonstrasjon.

Mer informasjon om enhetene finner du her: SPURV Research

Foto: Kai T. Dragland / NTNU