Industrielle løsninger 2018-01-25T07:03:44+00:00

KJERNEKOMPETANSE

Sanntids kontrollsystemer for robotikk

Vårt Yggdrasil kontrollsystem muliggjør fjernstyring og monitorering av mobile roboter hvor som helst i verden, med ekstremt lav tidsforsinkelse. Systemet har blant annet vært i brukt til fjernstyrte operasjoner i arktis på Spitsbergen med kontrollrom på fastlands-Norge mer enn 2000 km unna. Gjennom bruk av egne moduler er vi i stand til integrere UGVer, UAVer og marin robotikk inn i et felles system.

Robotikk for krevende miljøer

Våre systemer er utviklet for operasjoner i krevende miljøer, og kan enkelt tilpasses til dine behov. Med utskiftbare moduler er vi i stand til å tilby robuste og velprøvde løsninger for en rekke miljøer – fra bratte underjordiske overløpssjakter i vannkraftverk til systemer som kan operere inne i en tunnelbrann.

Kombinering av robotikk og AI

Våre roboter benytter det siste innen GPU-prosessering på våre on-board embedded systems. Partnerskapet med NVIDIA gir oss tilgang til markedsledende kompetanse innen AI, Deep Learning og neurale nettverk. Dette gjør oss i stand til å bygge roboter som kan operere i høye hastigheter, hjulpet av semi-autonome systemer som gir operatøren frihet til å fokusere på oppdraget.

Utvikling og systemintegrasjon

Teamet består av flere eksperter med omfattende kunnskap innen systemintegrasjon, sensorikk, produktdesign og softwareutvikling. Vi har bred erfaring med ROS og sensorintegrasjon, og kan hjelpe med å bringe ditt prosjekt til liv raskt og effektivt.

INDUSTRIELLE LØSNINGER

Inspeksjon av tunnelstrukturer

Våre roboter er kapable til å inspisere og kartlegge strukturer, selv i krevende og utilgjengelige miljøer. I ulendt terreng og på steder der tilkomst er vanskelig kan robotene tilpasses for å gi deg resultatene du trenger. Med et bredt spekter av allerede integrerte sensorer og mulighet til å effektivt integrere nye løsninger kan vi samle inn data som tidligere har vært umulig å fremskaffe, som kan gi kritisk informasjon om strukturell integritet.

Langdistanse rørledningsinspeksjon

Vår langdistanse trådløse datalink, kombinert med fleksible robotplattformer, gjør inspeksjon av lange rørledninger som tidligere har vært utenfor rekkevidde mulig. Dette tilgjengeliggjør informasjon som tidligere ikke har vært mulig å hente inn, og legger til rette for kostnadsreduserende tilstandsbasert vedlikehold.

Kontinuerlig overvåkning

Med mulighet for å gi sanntids video- og sensorstrøm fra avsidesliggende lokasjoner er våre roboter ideelle for krevende sikkerhetsutfordringer som krever fjernstyring over store avstander og i utfordrende værforhold. Systemene kontrolleres over sikrede nettverk med dedikert VPN som sikrer at dine data er trygge.

Kan vi løse dine problemer?

KONTAKT OSS